Idősek napja 2015.
2015. november 6-án került megrendezésre az Idősek napja ünnepségünk, melynek keretében színvonalas műsorral köszöntöttük a megjelenteket.
 
 
Sportpálya avatási rendezvény

Borsodivánka Önkormányzata és a Borsodivánka Sport Egyesület rendezésében 2015. augusztus 16-án a Sportpálya avatási rendezvényét tartottuk. Az ünnepség után a fiatalok a fiatalokkal, az öregfiúk az öregfiúkkal mérkőztek.

 

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva érheti el >>

 
24. Falunap Borsodivánkán

Borsodivánkán 24-ik alkalommal került megrendezésre a Falunap, mely rendezvény minden korosztály részére színvonalas szórakozást, kikapcsolódást nyújtott.

 

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >>

 
Borsodivánkai Falunap
 
Orvosi Rendelők felújítása Borsodivánka, Négyes, Tiszavalk településeken.
2014. október 15.
BORSODIVÁNKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

SAJTÓKÖZLEMÉNY        
BORSODIVÁNKA, NÉGYES ÉS TISZAVALK KÖZSÉGEK ORVOSI RENDELŐJÉNEK FELÚJÍTÁSA


Az Új Széchenyi Terv, Észak Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett „Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg- szakellátás fejlesztése” című pályázati kiírás keretében megvalósításra került a Borsodivánka, Négyes és Tiszavalk községek Önkormányzata által működtetett orvosi rendelő infrastrukturális és tárgyi feltételeinek fejlesztése. A beruházásnak köszönhetően a háziorvosi-, fogorvosi-, és védőnői szolgálatok által nyújtott egészségügyi szolgáltatások, szaktanácsadások magasabb színvonalon valósulhatnak meg.

Borsodivánka, Tiszavalk és Négyes Községek Önkormányzatai az egészségügyi alapellátás biztosítását három helyszínen végzik, a települések központjában.

A projekt eredményeként egy minőségi szolgáltatást nyújtó intézmény jött létre, amely költség hatékony, gazdaságos és ésszerű szakmai tevékenység végzését teszi lehetővé. Az orvosi-, fogorvosi-, védőnői rendelők épülete, eszközparkja és az általa nyújtott szolgáltatások is fejlesztésre kerültek. A kivitelezési munkálatokat a Szilvási Építő Kft, végezte, a műszaki átadásra 2014. szeptember 30-án került sor.

A kivitelezésnek köszönhetően, az ellátás biztosítása a körzet lakosai számára egy humanizált környezetben valósul meg. Modern, a szakmai szempontok igényeit maximálisan kielégítő orvosi rendelők jöttek létre, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a lakosság részére a törvényi kötelezettségek végrehajtása biztosított legyen.

Az Észak Magyarországi Operatív Programnak köszönhetően a közel 60 millió forintos beruházáshoz, 100 %-os támogatást kapott a település. A projekt a NORDA, mint Közreműködő Szervezet segítségével valósulhatott meg.
 

 
Orvosi Rendelők felújítása Borsodivánka, Négyes, Tiszavalk településeken
 SAJTÓKÖZLEMÉNY

MEGKEZDŐDTEK A „BORSODIVÁNKA, TISZAVALK ÉS NÉGYES KÖZSÉGEK ORVOSI RENDELŐJÉNAK FELÚJÍTÁSA ” CÍMŰ, ÉMOP-4.1.1/A-12 -2013-0052 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PROJEKT KIVITELEZÉSI MUNKÁLATAI.

2014/június/18

Borsodivánka Község Önkormányzata sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv, Észak Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett „Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg- szakellátás fejlesztése” tárgyú pályázati felhívásra. A beruházás lehetőséget teremt az egészségügyi alapellátás színvonalának fejlesztésére, és az esélyegyenlőség biztosítására az akadálymentesítés megvalósításával.


Borsodivánka, Tiszavalk és Négyes községek egy praxishoz tartoznak. A lakosok számára az Önkormányzat három egészségügyi alapellátást biztosít: háziorvosi, fogorvosi ellátást és védőnői szolgálatot. A háziorvosi szolgálat mintegy 1300 fő, a fogorvosi ellátás 2550 fő, a védőnői szolgálat 140 fő gondozását végzi.

A projekt keretében a három Önkormányzat tulajdonában álló, orvosi rendelőként működő épületek felújítása akadálymentesítése, infrastrukturális fejlesztése, energetikai korszerűsítése valósul meg. A szakmai feladatok ellátásához új tárgyi eszközök beszerzése is megvalósul. A beruházás tervezett befejezése 2014. október 15.

A projekt eredményeként a lakosok számára elérhetővé válnak a jogszabályokban rögzített ellátási formák, amelyek az egészségügyi biztonságot garantálják, és minőségi ellátást biztosítanak, magas szinten megfelelve a szakmai kritériumoknak. A fejlesztéssel kialakításra kerülnek, energiatakarékosan üzemeltethető, megfelelően akadálymentesített épületek, amely rendelkezik az igényeknek és szolgáltatásoknak megfelelő eszközökkel, funkcionális terekkel.

Az Észak Magyarországi Operatív Programnak köszönhetően a közel 60 millió forintos beruházáshoz, 100 %-os támogatást kapott a község. A projekt a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt, mint Közreműködő Szervezet segítségével valósulhat meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Találatok 12 - 22 / 89

Ma 2018. május 22. kedd, Júlia és Rita napja van.

Négyes Dél-Borsod Kapuja Egyesület

www.delborsodkapuja.freewb.hu

Pszichiátriai Intézet Borsodivánka

egerapro.hu www.oxfordinternational.hu gyulaallas.hu Gyongyosallas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu EsztergomAllas.hu belapatfalvaiapatsag.hu dunakesziallas.hu kecskemetallas.hu mosonmagyarovarallas.hu tapolcaallas.hu tiszaujvarosallas.hu hotel kuponok godolloallas.jpg salgotarjanallas.hu
Google PageRank

Hasznos hírek

© 2018 www.borsodivanka.hu - Borsodivánka Község honlapja
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint